Välkommen till BRF Mittenbäcken

Vi är en bostadsrättsförening i Bromma med 97 lägenheter. Vi finns precis vid gränsen till Vällingby och Spånga. Här finns fina grönområden och nära till skola, dagis och affärer.  Vill du komma i kontakt med styrelsen så klickar du på länken Kontakta oss.
Ni kan endast nå styrelsen via mailen eller via brev som läggs i Styrelsensbrevlåda port nummer 19.(kontrolleras 2-3 gånger i veckan)
Mailen läses regelbundet och styrelsen återkommer så snart som möjligt med svar.

 

Har du några synpunkter på hemsidan eller tycker att någon information saknas är vi tacksamma om du meddelar styrelsen detta.

Aktuella nyheter och kom-ihåg publiceras här på startsidan.

MEDDELANDEN om Driftstörningar och händelser får ni snabbast här på Facebookgruppen BRF Mittenbäcken


2019-10-10 Blandarbyte erbjudande.
I samband med att CWT utför ballofixbyten i fastigheten som beräknas börja snart, avisering om detta utdelas separat till berörda lägenheter så har vi fått erbjudande om blandarbyte med arbete för ett bra pris.
Fabrikat FFM
Köksblandare            1795 kr
Tvättställsblandare     1650 kr
Badkarsblandare       2800 kr
Duschblandare          2400 kr
Priserna är vad du får betala själv.
Ballofixbyten bekostar föreningen.
För info ring gärna:
Conny Westerberg Tel: 070-6714040 mellan 7 och 1623/5 2018 Parkeringsregler uppdaterade. Läs!!

För allas säkerhet STÄNG portdörren , ha koll på vilka som är i porten , Ser ni något som verkar misstänksamt . RING 112 polisen.

Vägbom (Bäckbornasväg 29-35)

Vägbommen in till området kommer att tillkomma för att förhindra onödig trafik (taxibilar och även andra som ej bor på Bäckbornasväg främst nattetid)
.
Vid behov att passera med bil kan bommen låsas upp med särskild bomnyckel som varje medlem kommer att erhålla (en per berörd hushåll.) Observera dock att nyckeln måste sitta i hela tiden som bommen är öppen. Lämna aldrig bommen öppen med nyckeln i låset!
Grundregeln (enligt skyltning) är att det PARKERINGSFÖRBUD I och urlastning är dock tillåten, därefter skall fordonet lämna gatan (förutom er som har handikappstillstånd)

SOS alarm är informerade och även alla färdtjänst medel

Arbetet kommer att börjas den 20/2 och det kommer att ta cirka 2-3 veckor
Nycklarna kommer kommer att delas ut en per hushåll för er som bor under dessa nummer vi återkommer om datum.
Mvh Styrelsen


Montera ej motordrivna köksfläktar till ventilationssytemet
Tänk på att endast kolfilterfläktar får användas i köken.
Om man ansluter motordriven fläkt till ventilationssytemet påverkas ventilationen i hela fastigheten. Kontroll av köksfläktsmontagen kommer utföras. Åtgärdande av felaktiga montage betalas av bostadsrättsinnehavaren själv.

21/10-19
Wow , vilken städdag vi fick Tack alla som var med och höststädade Gammal som ung lika trevligt (älskar att våra ungdomar bryr sig lika mycket om att gården ska bli fin ) Jag blir lika stolt varje år att vi har så många som hjälper till . AnnaLeena med Styrelsen


5/9-2019

OBS!!! Viktig INF


Hej alla,
Efter fem vattenskador på några månader pga av oaktsamhet i våra fastigheter, som kommer att kosta oss alla medlemmar i föreningen .(även om medlemmen har försäkring så får föreningen betala en del)Detta är pengar som vi kan göra annat för.
Så ber vi er medlemmar att använda "behöriga" till byte av el och vatten (byte av kranar , installationer av tex tvättmaskin , diskmaskin osv,)
Och ännu en gång påminner jag rör inga ballofixer tills ni "får grönt" från oss
Beställning av byte av ballofixer är nu gjort och i samband med detta kommer man att kunna erbjuda byta av kranar (till bra pris)  mer inf kommer inom kort.
Jag och Rolf skall gå kurs nästa vecka just ang detta så även vi har mer kött på benen, vad som gäller .
Mvh AnnaLeena
Tänk på att endast kolfilterfläktar får användas i köken.
Om man ansluter motordriven fläkt till ventilationssytemet påverkas ventilationen i hela fastigheten. Kontroll av köksfläktsmontagen kommer utföras. Åtgärdande av felaktiga montage betalas av bostadsrättsinnehavaren själv
_______________________________


Återvinningsrummet vid port 27 stängs pga misskötsel. Återvinning finns i korsningen Sundbyvägen/Spångavägen samt Spångavägen mittemot Beckomberga sjukhusgrindar.MEDDELANDEN om Driftstörningar och händelser får ni snabbast här på facebookgruppen BRF Mittenbäcken

_____________________
Montera ej motordrivna köksfläktar till ventilationssytemet
Tänk på att endast kolfilterfläktar får användas i köken.
Om man ansluter motordriven fläkt till ventilationssytemet påverkas ventilationen i hela fastigheten. Kontroll av köksfläktsmontagen kommer utföras. Åtgärdande av felaktiga montage betalas av bostadsrättsinnehavaren själv.

Här är prisförslag på Spiskåpa inkl montering:
Spiskåpa
 
ÄR HISSEN TRASIG?
Om du som medlem upptäcker att
hissen i din port på något sätt är
skadad eller trasig kan du kontakta
KONE direkt 020722020