Välkommen till BRF Mittenbäcken

Vi är en bostadsrättsförening i Bromma med 97 lägenheter. Vi finns precis vid gränsen till Vällingby och Spånga. Här finns fina grönområden och nära till skola, dagis och affärer.  Vill du komma i kontakt med styrelsen så klickar du på länken Kontakta oss.
Ni kan endast nå styrelsen via mailen eller via brev som läggs i Styrelsensbrevlåda port nummer 19.(kontrolleras 2-3 gånger i veckan)
Mailen läses regelbundet och styrelsen återkommer så snart som möjligt med svar.

 

Har du några synpunkter på hemsidan eller tycker att någon information saknas är vi tacksamma om du meddelar styrelsen detta.

Vi i styrelsen undersöker intresset för ladd-platser på parkeringen. Detta gör vi tillsammans i samfälligheten med Öster- och Västerbäcken. Svara på enkäten i era brevlådor och posta i styrelsens postfack port 19 eller via nedan länk före Söndagen 11te Oktober. Tack

Intresse-enkät laddplatser


Aktuella nyheter och kom-ihåg publiceras här på startsidan.

MEDDELANDEN om Driftstörningar och händelser får ni snabbast här på Facebookgruppen BRF Mittenbäcken

För allas säkerhet STÄNG portdörren , ha koll på vilka som är i porten , Ser ni något som verkar misstänksamt . RING 112 polisen.

VIKTIGT !!!
Ännu en gång måste vi gå ut och förklara för er alla vad som gäller med våran matavfall. Det får absolut inte finnas någon plats i dessa behållare när ni kastar påsen ! Föreningen får böter och tillslut kommer vi att behöva höja avgifterna om man inte följer vad som gäller ! Det kommer att komma lag om att det måste finnas matavfalls hantering ,så vi kommer inte att kunna plocka bort behållarna ! Utan skärpning är det som gäller !!Montera ej motordrivna köksfläktar till ventilationssytemet
Tänk på att endast kolfilterfläktar får användas i köken.
Om man ansluter motordriven fläkt till ventilationssytemet påverkas ventilationen i hela fastigheten. Kontroll av köksfläktsmontagen kommer utföras. Åtgärdande av felaktiga montage betalas av bostadsrättsinnehavaren själv.

17/10 kl 09.30 blir det Höststädning som vanligt. Samling på Gården. Vi följer Folkhälsomydighetens rekommendationer. Handskar och handsprit kommer finnas. Det är helt frivilligt att delta. Containers kommer finnas på gatan som vanligt. Tänk på , släng inga kemprodukter och ingen EL!!!

24/8
Viktig info till alla grannar!!
Bastugruppen informerar att bastu bygget kommer i gång DENNA vecka 34 med flytt och byggnad av nya förråd I port 29 som ersätter dem gamla I 21:an, enligt överenskommelse med föreningen.
Beräknad tid för arbetet är 4-6 veckor. Detta innebär att det kan förekomma oljud I trapphus 21 och 29 och hoppas på att ni kan ha överseende med detta!
Lilla cykelförrådet i 21:an kommer att tömmas och cyklarna kommer att flyttas till stora cykelrummet, enligt plan, där all förvaring av cyklar kommer att ske framöver.
Hoppas på överseende med allt spring o.s.v.
Mer info ang. bokningar m.m. kommer lite senare.
Hälsningar,
Bastugruppen
Mikael Westerholm
Port.19
Tel. 070 052 5363
>>>>>>>>>>>>>
29/6 -2020
FYI
Det kommer att sättas upp likadana"bommar"mot gångvägen Bäckbornasväg 15-17(dagiset)Som nu finns mellan Västerbäcken och Mittenbäcken.Pga av nattliga bilfärder på gångbanan från Bäckbornasväg.Till denna kommer man ej att behöva nyckel eftersom inga bilar skall passera där.

Ny Information 
29/6
Protokollet från årstämman 2020 finns här:
Årstämmoprotokoll 2020


16/3 Uppdatering av Corona
Hej alla medlemmar ,
Detta meddelande kom från vårt städföretag som städar våra trappor och tvättstugor.

Hej Brf Mittenbäcken AnnaLeena Andersson
...
Vi kommer från den 16 mars införa extra åtgärder (kostnadsfria) i era hem/lokaler där vi kommer desinfektera hårda ytor, främst metall, sten och träytor som man tar mycket på med händerna. Räcken, handtag, stänger och dylikt. Vår personal kommer använda skyddsutrustning som engångshandskar och desinfektionsnmedel som delas ut till våra anställda med start idag.

MEDDELANDEN om Driftstörningar och händelser får ni snabbast här på facebookgruppen BRF Mittenbäcken

_____________________
Montera ej motordrivna köksfläktar till ventilationssytemet
Tänk på att endast kolfilterfläktar får användas i köken.
Om man ansluter motordriven fläkt till ventilationssytemet påverkas ventilationen i hela fastigheten. Kontroll av köksfläktsmontagen kommer utföras. Åtgärdande av felaktiga montage betalas av bostadsrättsinnehavaren själv.


 
ÄR HISSEN TRASIG?
Om du som medlem upptäcker att
hissen i din port på något sätt är
skadad eller trasig kan du kontakta
KONE direkt 020722020